onsdag den 23. november 2011

Navlepiercing? HJÆLP

Kære læsere, jeg har længe gerne ville have fået lavet navlepiercing, men kan bare ikke få taget mig sammen? det er nok en blanding af at tage sig sammen, at det skal gøre ondt og om man ligesom har kroppen til det? Så vil jeg gerne høre hvad jeres mening er? om i har? osv. TAK

// Stephanie

6 kommentarer:

 1. Jeg synes bestemt at du skulle få en navle piercing, da jeg selv har en. Jeg er virkelig stolt over min, måske har jeg ikke lige "kroppen" til det, men alligevel! :-)

  SvarSlet
 2. Okay, godt med noget feed back! Jeg overvejer det nemlig, sætter pris på kommentaren! Thanks. :)

  SvarSlet
 3. Jeg har og jeg er rigtig glad for min. Du behøver ikke have kroppen til det, men hvis det er lige dig skal du gøre det. Jeg fik min hos hekseriet og det vil jeg anbefale dig, da du her for den skudt i med det samme ligesom øreringe.. Du for god viden der og efter to uger skal du have den tjekket. Et lille tip på vejen :-)

  SvarSlet
 4. Tak for svaret søde Line. Ja, altså min plan er også at få den lavet hos hekseriet eller et sted i københavn. Takker for tippet. <3 Savner dig..

  SvarSlet
 5. Jeg fik min lavet efter en lang ventetid på 3 år (forældre....) og fik den lavet hos Wildcat som ligger lige i starten af Købmagergade (lige ved siden af Ben&Jerry butikken) tæt ved Nørreport st. Det hele er sterilt og super fint. Det tager nok 10 minutter i alt. Helt fra du vælger hvilket smykke du vil have i og til du betaler for den. :) Min forlovede betalte dog for min så jeg ved ikke helt hvor meget var var men ikke over 500 kr. Jeg har ikke haft problemer med den overhovedet, kun en lille smule puds som er gået væk :) Fik den lavet d. 8 oktober og den er super flot. :) Held og lykke med den.

  xoxo
  /helenalindvig.com ♥

  SvarSlet
 6. Jeg sætter pris på det gode svar, jeg har nemlig også lidt svært ved at overtale mine forældre.. Men nu må vi se, jeg må bare køre lidt på dem og forhåbentlig få dem overtalt. God blog du har dig, er fast læser fra nu af.

  // Stephanie

  SvarSlet